Бизнес

Пекарна „Равена“ празнува своя първи рожден ден

Хиляди доволни клиенти и изключително богат асортимент от печива. Това е равносметката за първата година на пекарна „Равена“ в Карнобат. Вече една година пекарната глези всеки ден своите клиенти с вкусни и здравословно приготвени сладки и солени изкушения. Пекарната се намира в центъра на Карнобат, на ул.“Кооперативна“ и предлага печива за всеки вкус.

Майсторите в пекарната предлагат тестени изделия, които са здравословни и се приготвят изцяло с натурални добавки и обикновени продукти. Тяхната цел е да предлагат продукти без набухватели и подобрители. Влагат се само чисто типово брашно, яйца, захар, мляко, качествено немско масло, олио от най-висок клас, сиренето също.

В пекарна „Ravena“ има железен принцип: не се допуска да се използват сухи млека, яйчен прах , подсладители. Водени са от това, че всеки един продукт, който се предлага на клиентите, трябва да бъде на 100% приготвен от тях, за да са сигурни в изделията и да стоят с имената си зад тяхното добро качество.

„Един работен ден е много натоварен и дълъг, но резултатът и доволните клиенти ни мотивират – това ни дава сила  и радост. Хората оценяват труда ти да приготвяш здравословни и висококачествени продукти. Когато получим обратна връзка с положителни коментари от клиенти, които са поръчали наш продукт и са се върнали за нов – това ни зарежда с енергия, кара ни да вървим напред и да даваме най-доброто от себе си. Това означава, че сме успели да изпълним желанията им безупречно. И това  е явно правилният път“, казват майсторите в Bakery „Ravena“!!!

Виж още

Още новини

Вашият коментар