Бизнес

„СЕ Борднетце – България“ удължава неработния период

Неработният период за „СЕ Борднетце – България“ ЕООД, локация Карнобат и локация Мездра, се удължава до края на календарна седмица 16, става ясно от съобщение на компанията. „ Информираме Ви, че предвид епидемиологичната обстановка, обявеното с решение на Народното събрание извънредно положение в България и допълнително удължаване периода на временното спиране на производството в заводите на нашите клиенти, планираното към момента възобновяване на работа за локация Мездра е на 21.04.2020 г. /вторник/.

През календарна седмица 16 за локация Карнобат се планира частично започване на работа в проекти „АБТ“ и „Батерия“ в намален числен състав. Възобновяването на работата по всички проекти е на 21.04.2020 г. /вторник/.

От фирмата съобщават, че заплатите за месец Март са изплатени в пълен размер и без забавяне на 07.04.2020 г. Ваучерите за храна ще се раздават по график от втория ден след възобновяването на нормалния работен процес в компанията.

Предоставянето на платен годишен отпуск се извършва в съответствие с разпоредбите на Закона за мерките и действията по време на извънредното положение, обявено с решение на Народното събрание от 13.03.2020 г., поради което не е необходимо попълването на молби за ползване на отпуск от Ваша страна.

Съобщението завършва с пожеланието: Бъдете здрави!

Виж още

Още новини

Вашият коментар