Бизнес

СЕ Борднетце” с награда „Инвеститор на годината 2019 г.“

За четиринадесети път Българската агенция за инвестиции (БАИ) връчи „Оскарите“ за инвестиции. Това се случи по време на тържествена церемония „Инвеститор на годината 2019 г.“. На нея бяха отличени най-значимите проекти, реализирани в България през изминалата година.

С двата си завода – в Мездра и Карнобат, даващи работа на 2800 души, „СЕ Борднетце – България“ успя да спечели в категория „Инвеститор в човешки капитал“. Десислава Янева, генерален мениджър човешки ресурси България, прие наградата от зам.-икономическия министър Лъчезар Борисов.

Десислава Янева, приемайки наградата – Златен бик, статуетка, изработена от скулптора Сейфетин Шекеров  и Грамота – изрази увереност, че екипът е моторът на компанията и инвестицията в човешки капитал е с най – голяма възвръщаемост. През последната финансова година компанията е назначила повече от 450 нови служители в завода си в град Мездра. Основната дейност на компанията е доставка на пълни електрически кабелни системи за автомобилната индустрия – най-сложния компонент във всеки автомобил.

https://www.investbg.government.bg

Виж още

Още новини

Вашият коментар