Бизнес

ВИН.С. Индустрийс: „Ние сме от големите производители на етанол в страната и ще продължим да работим”

Един от най-големите производители на етанол в България  – „ВИН.С. Индустрийс” ООД в гр. Карнобат, обяви с официално писмо, че продължава да работи с пълен капацитет, въпреки усложнената обстановка, съобщи Флагман.бг. В писмото, подписано от административния директор инж.Йовко Йовков се посочва, че през последните няколко седмици България е поставена пред изключително опасно и непредвидимо изпитание. „Осъзнавайки, че кризата в родината ни не е достигнала своя пик, то ние от „ВИН.С. Индустрийс” ООД, гр. Карнобат решихме да напишем следното обръщение към Българското общество и  държавни институции, с цел подкрепа в този труден момент.

От години „ВИН.С. Индустрийс” ООД, гр. Карнобат е един от големите и традиционни производители на етанол в страната. В разразилата се криза, компанията работи на пълен капацитет, като се старае да поддържа големи количества резерви, достатъчни да бъдат използвани в извънредни ситуации в страната.

Производственият процес няма да бъде прекъсван и бихме искали да Ви уверим, че поддържаме всекидневна връзка с нашите доставчици и клиенти, за да можем да гарантираме наличност и изпълнение на всички направени поръчки.

От „ВИН.С. Индустрийс” ООД вярваме, че българският народ с дълбоко осъзната и доказана лична отговорност и държава ще преодолеят поредното изпитание с минимални жертви и материални загуби”.

Виж още

Още новини

Вашият коментар