Гласът

Антоанета Стоянова ПП ГЕРБ: „Подкрепяме бюджета, защото в него намериха място, всички наши предложения”

Предложенията на ППГЕРБ са продиктувани от нуждите и очакванията на нашите съграждани, обясни г-жа Стоянова. „Ние, общинските съветници от ПП ГЕРБ, подкрепяме ръководството на МБАЛ, в искането им за закупуване на рентгенов апарат, ехограф и апарат за хемодиализа. В работните групи поставихме следните акценти: подобряване на инфраструктурата на град Карнобат и селищната система на общината, основен ремонт на улици в Карнобат. Ще отбележа, че в Бюджета фигурират кв.”Възраждане”, текущ ремонт на ул.”Цанко Церковски” в кв.”Красно село”, облагородяване на междублокови пространства. Изключително важно и значимо е за нас да се направи ремонт на покрива на читалището в с.Добриново и да се извърши основен ремонт на общински път Аспарухово-Сърнево-Черково-Екз.Антимово – Смолник. Настоявахме още за маркировка на общински пътища, разклонът от крепостта Маркели до село Крумово градище, както и пътна маркировка от разклона на общински път Искра до селото.

В проекта за Бюджет намери подкрепа и предложението ни за устойчивост на Балкански фестивал на изкуствата.Считам, че културните традиции трябва да се популяризират и децата ни да се възпитават чрез изкуство. Подкрепяме това, че един бюджет трябва да бъде балансиран. Осигуряването на оптимални условия за отглеждане, възпитание на подрастващите е друг наш, важен приоритет.

В работните комисии ние подкрепихме спорта, социалните дейности, културата и др. Ние заставаме зад разумните, конструктивни предложения на всички и считаме, че въпросите, които разглеждаме трябва да срещнат консенсус, разбирателство и от днес нататък ние да чертаем една програма за развитие на нашата община. Имаме отговорната задача да определим какъв ще бъде животът на съгражданите ни”.

Тагове
Виж още

Още новини

Вашият коментар

Close