Гласът

Домашен социален патронаж -Карнобат празнува рожден ден

Началото е положено в далечната 1983 година, на 1 февруари. Домашен социален патронаж е „перла в короната“ от социални услуги в община Карнобат и е така да се каже доайен в социалната сфера. И най важното – до ден днешен продължава да бъде потребност за населението. През своята 38 годишна история Домашен социален патронаж се радва на любовта на хиляди доволни потребители.
Сега, в условия на пандемия, необходимостта от услугите на звеното са още по належащи.

Освен топла храна всеки ден, служителите носят лъч надежда на своите потребители. „Днес, в сегашните условия, не можем през маските да видим техните усмивка, но усещаме любовта и топлината, която строи от разносвачките, когато ни носят храната“, споделят възрастните хора.
Споделят, че вкусните гозби винаги са приготвени с желание и майсторлък. „Момичетата и момчетата от Патронажа са част от нашите семейства, защото присъстват в нашите домове ежедневно. Очакваме ги, радваме им се, когато почукат на вратите ни, за да оставят дневната доза надежда“, добавят потребителите.
Пожелават от сърце на целия екип да са здрави, все така упорити, да не се спират пред препятствията и да не забравят, че благодарение на тях, животът на възрастните хора е по – добър.
Честит рожден ден!!!

Виж още

Още новини

Вашият коментар