Гласът

Интеракт и Ротари с мартеници за персонала на МБАЛ –Карнобат и пациентите в Ковид отделението

С един от най-обичаните български символи зарадваха Интеракт клуб и Ротари клуб Карнобат персонала на МБАЛ –Карнобат. Емоция и настроение внесоха днес младежите от Интеракт при своето посещение в болницата. Те изненадаха екипа на болницата с ръчно изработени мартеници и прикрепено към тях послание. Своята подкрепа и съпричастност те изразиха и към пациентите в Ковид отделението, за които също имаше мартеници, придружени с мили думи на надежда и кураж.

И като че ли посланието на на Интеракт и Ротари се оказа вярно, защото слънцето днес успя да изгрее и да внесе топлина в душите и сърцата ни. А то гласи, че :“Старите хора казват, че пред всяка къща стопаните трябва да закачат пресукани бели и червени конци. Като ги видела Баба Марта се засмивала, изгрявало слънце и всичко се стопляло. Затова всяка година на 1-ви март си подаряваме мартеници за здраве и благополучие“.  

Младите хора пожелават на всички:“ Бъдете живи и здрави, бели и червени, а сърцата ви винаги да преливат от щастие и любов“.

Виж още

Още новини

Вашият коментар