Гласът

Кампанията за закупуване на апарат за физиотерапия с първи дарители

81-годишната Руска Иванова е първият дарител, включил се в кампанията. След като прочита във в.“Карнобатски глас“ призива за набиране на средства, тя приема присърце кампанията. Посещава Медицинския център в Карнобат, за да подкрепи инициативата и да дари средства. Общинският съветник Антоанета Стоянова от ПП ГЕРБ е вторият дарител, подпомогнал инициативата. Г-жа Стоянова е от пациентите, които лично са се убедили в лечебните възможности на апарата.

Баба Руска получава своето свидетелство за дарение. „Браво, много добра чудесия. Вярвам в доброто и винаги съм помагала на хората“, сподели тя пред д-р Димитър Ганчев.


За кратко време стартиралата кампанията за набиране на средства за закупуване на апарат от ново поколение за отделението по Физикална и рехабилитационна медицина получи своите първи дарения.
Апаратът е без аналог в света, на фирмата BTL Industries Bulga-ria. BTL Super Inductive System е революционна технология за лечение чрез високоинтензивно, фокусирано, импулсно магнитно поле, подходяща за редица остри, подостри и хронични заболявания на невромускулната система и опорно-двигателния апарат, гинекологични заболявания, спортни травми, късни усложнения и последици след Covid-19 и др. Всеки пациент може да се възползва от лечение, докато апаратът е на разположение в отделението.
Отделението по физикална и рехабилитационна медицина към „Медицински център-I“ в Карнобат получи за тестване и изпитания апарата от най-ново поколение. Цената му от 42000лв. обаче е непосилна за Медицинския център. Това наложи да стартира кампания за набиране на средства.
Всеки, който има желание може да се включи в кампанията и да дари средства за закупуването на апарата.
За повече информация, лечение и спонсорство, моля свържете се с д-р Димитър Ганчев, лекар в отделението по физиотерапия. Медицинският център издава документ при направено дарение. Като основание за плащане посочете „Дарение за физиотерапия“.

Банковата сметка, на която всеки, който
има желание може да дари средства, е:
Медицински център I Карнобат ЕООД
IBAN: BG20UNCR70001524228707
BIC: UNCRBGSF

Виж още

Още новини

Вашият коментар