Гласът

Карнобатлия със специални благодарности към екипа на Ковид отделението в МБАЛ

Неговото име е Живко Тодоров/ ТАКО/. Той изказва голямата си благодарност към работещите в Ковид отделението при МБАЛ- Карнобат. Неговото семейство, с голямо уважение и признателност, дари на медиците от Ковид отделението така важните за тях предпазни гащеризони, предпазни престилки и шлемове.

Г-н Тодоров изказва голяма благодарност към управителя на болницата д-р Колибаров,  гл.м.с.Георгиева, д-р Халваджиева, д-р Драганов , които организираха и сформираха екип от медици да обслужват и обгрижват болните от корона вирус.

Не се взирайте в лицата им, опитвайки се да ги познаете, няма значение кои са те. От значение са голямото сърце и смелост да бъдат там, да работят в Ковид отделение. НЕКА ГИ ПАЗИМ!“

Живко Тодоров/ ТАКО/ „Благодаря за денонощните и професионални грижи на медицинските сестри и санитари. Грижи, които те извършват много трудно, защото, както ние и вие казваме, са облечени в скафандри. В този наш, малък град, да има такова отделение, макар за обслужване на „леки случаи“, се равнява на геройство. Вярвайте ми –  голямо геройство! Всеки ден лекари, медицински сестри, санитари, работници, влизат при болните, за да ги лекуват и да им дават кураж в борбата с тази ужасна болест, рискувайки собственото и на близките си здраве. Адмирации и нека са живи и здрави. Те са нашите герои, нашите и вашите „ангели в бели престилки“ от гр. Карнобат. За да ги имаме, мили съграждани, не търсете хуманността само у медиците,  потърсете я в отговорността един ЗА друг. Бъдете здрави, мили момичета!!!  Дано всички спечелим, наистина заедно, битката с Ковид и да си даряваме друг вид подаръци.

Виж още

Още новини

Вашият коментар