Гласът

Коледната магия завладява Карнобат

В очакване на най-светлите коледни и новогодишни празници градът се подготвя да заблести. За коледното настроение се грижат Веселин Сивенов, Миндо Хаджиев, Петър Видев, Евгени Белев, Панайот Грънчаров, Радостин Колев, Андрей Атанасов от Общинско предприятие „Благоустройствени, комунални и ремонтни дейности“. Студените и дъждовни дни не спират неуморните мъже да поставят украсата. Те са радостни, че имат възможността, вече 12 поредни години да създават усещането за празника.

Традиционната коледна елха, която краси площада, вече е монтирана. Тя е най-изявеният символ на празника. Звездният връх, играчките, гирляндите и светлините стоплят сърцата, а хиляди лампички те светлини ще грейнат по алеите и Градския парк.
Украсата e частично подменена с нови светлинни ефекти, подсилващи Коледния дух и придаващи усещане за уют и топлина. Минувачите се оглеждат и трепнат да се докоснат до коледната магия. Шейната, Снежанка и Дядо Коледа и тази година ще радват малки и големи. За послушните деца е подготвена кутия за писма до Дядо Коледа, където те да споделят желанията си.
Поставянето на украсата, трябва да приключи до края на месеца.

Виж още

Още новини

Вашият коментар