Гласът

От 12:30 до 13:30ч. въвеждат временна организация на движението по бул. „9-ти септември“ и ул. „Хр. Смирненски“

На 01.10.2021г. от 12.30 часа до 13.30 часа ОУ „Христо Смирненски“, по случай патронния празник на училището – „Дни на Христо Смирненски – 30.09-6.10.2021г.“ ще проведе училищен крос – „За Христо Смирненски с любов“. Кросът ще започне в 12:30 часа и ще следва следния маршрут: Тръгване от ул. „Христо Смирненски“ №10 (източен вход на ОУ „Христо Смирненски“), преминаване по ул. „Девети септември“ посока ЮГ, завиване наляво по мост до РУ, завиване наляво по ул. „Девети септември“ посока СЕВЕР, завиване наляво по северната страна на закрития пазар, завиване наляво по ул. „Девети септември“ посока ЮГ, извършване на пет обиколки по този маршрут и финал на ул. „Христо Смирненски“ №10 (източен вход на ОУ „Христо Смирненски“).

Във връзка с гореизложеното, и с цел безопасното провеждане на инициативата, със съдействието на РУ-Карнобат, ще бъде въведена временна организация на движението по бул. „Девети септември“ и ул. „Христо Смирненски“, като същите ще бъдат затворени в участъка по който преминава маршрута на училищния крос.

За времето 12.30 часа до 13.30 часа на 01.10.2021г. на територията на град Карнобат, движението на личен и обществен транспорт ще бъде спряно в двете посоки, както следва:

            1. По бул. „Девети септември“ в отсечката от северната страна на закрития пазар до пешеходният мост на река Порой между ул. „Яна Лъскова“ и ул. „Кооперативна“.

            2. По ул. „Христо Смирненски“, в отсечката от ул. „П. Берон“ до бул. „Девети септември“.

Виж още

Още новини

Вашият коментар