Гласът

От днес започва съставяне на актове за неспазване заповедта за преустановяване посещението на паркове, обществени места…

От днес започва съставянето на актове за неспазване заповедта на Министъра на здравеопазването от 20.03.т.г. за преустановяване посещението на паркове, градски градини, спортни и детски площадки и съоръжения, на открити и закрити обществени места, обяви директорът на ОДМВР – Бургас старши комисар Радослав Сотиров.

На проведеното на 30 март заседание на Общинския кризисен щаб, бяха разгледани  зачестилите случаи на нарушения от страна на гражданите в община Карнобат, които продължават да се събират на големи групи в крайните квартали, да извеждат децата си на детски площадки, разхождат се по централните алеи, в градската градина и обособените паркови зони.

През целия ден вчера полицаи предупреждаваха хората в централна градска част, които използваха хубавото време за разходка, въпреки ограниченията или се бяха струпали пред банки, магазини и по пейките. „Периодът за уведомяване и разпореждане вече отмина“, категоричен е старши комисар Сотиров, като от днес започва съставянето на актове за неизпълнение заповедта на здравния министър. 

Виж още

Още новини

Вашият коментар