Гласът

Пациенти към лекарите в Ковид отделението: БЛАГОДАРИМ ВИ!!!

Днес, когато е Световен ден на здравето и професионален празник на работещите в здравеопазването, е момент да кажем едно пропито с уважение и любов, едно сърдечно БЛАГОДАРЯ. Поклон пред лекарите, медицинските сестри и персонала в Ковид отделението в МБАЛ –Карнобат. Навсякъде се говори, колко е труден делникът на хората, работещи в отделението. Когато имаш възможност да видиш отблизо тяхната саможертва, тогава си даваш сметка, че правят невъзможното, правят неща извън техните сили и възможности, в името на пациентите“, споделят Кина Стоянова, Стоянка Русинова, Радка Иванова, Калбие Сабрие, Красимира Колева, Ганка Димитрова, Тодорка Аврамова, Мерим и Катя от стая №6. В момента те се лекуват в Ковид отделението в карнобатската болница.

Споделят, че завеждащият на отделението д-р Халваджиева, нейният екип, както и лекарите, които дават дежурства в отделението са прекрасни професионалисти, но най –вече изключителни хора с добри сърца. Впечатлени са от грижите, от вниманието, от отношението на всеки един от тях. „Работещи в условия на пандемия, в отделение с пълни легла те все още имат сили да се усмихнат, да дарят добра дума и да вдъхнат надежда. Облечени като космонавти, почти неразпознаваеми, те се трудят, те са винаги на своя пост, не ни оставят дори и за минутка“, споделят още благодарните пациенти.

„Благодарим и на всички други лекари и медицински работници, които се грижат за здравето на хората в община Карнобат. Всеки един от тях заслужава благодарности и уважение. Пожелаваме ви здраве, сили и много вяра, любов и надежда, скъпи лекари и медицински специалисти“.

Виж още

Още новини

Вашият коментар