Гласът

В Карнобат набират средства за апарат от ново поколение за Физиотерапия

Кампанията за набиране на средства за закупуване на апарат от ново поколение за отделението по Физикална и Рехабилитационна медицина към „Медицински център-I“ в Карнобат стартира преди седмица. Цената на апарата, оставен за тестване в карнобатското отделение е 42 000лв. За съжаление сумата е непосилна за Медицинския център, поради което се набират средства чрез дарители.
Отделението по Физикална и Рехабилитационна медицина към „Медицински център-I“ в Карнобат има уникалната възможност и получи за тестване и изпитания апарат от най-ново поколение. За това информира д-р Димитър Ганчев чрез профила си в социалната мрежа.
Апаратът е без аналог в света, на фирмата BTL Industries Bulga-ria. BTL Super Inductive System е революционна технология за лечение чрез високоинтензивно, фокусирано, импулсно магнитно поле, подходяща за редица остри, подостри и хронични заболявания на невромускулната система и опорно-двигателния апарат, гинекологични заболявания, спортни травми, късни усложнения и последици след Covid-19 и др. Всеки пациент може да се възползва от лечение, докато апаратът е на разположение в отделението.
За повече информация, лечение и спонсорство се свържете с д-р Димитър Ганчев, лекар в отделението по физиотерапия.

Банковата сметка, на която всеки, който
има желание може да дари средства, е:
Медицински център I Карнобат ЕООД
IBAN: BG20UNCR70001524228707
BIC: UNCRBGSF

Медицинският център издава документ при направено дарение. Като основание за плащане посочете „Дарение за физиотерапия“.

Виж още

Още новини

Вашият коментар