Гласът

Във Фейсбук БСП и ГЕРБ все още са на избори

ГЕРБ убива откъм последователи столетницата в Карнобат, показва бърз поглед в мрежата. Слаба активност след местните избори показват в социалните мрежи местните партии и коалиции. Битката вече е пренесена на реалния фронт – в заседателната зала. На Фейсбук страниците на общинските структури на БСП и ГЕРБ все още е изборно време. Съветниците от БДЦ, ДПС, „Алтернатива за българско възраждане“ и „Българската пролет“ дори си нямат профили или страници в социалната мрежа. Активен в личния си профил е адвокат Стефан Кенов. От публикациите му става видно, че той следи обществения  и политически живот в общината и България, и от време на време изразява лична позиция.

На кориците на страниците на БСП-Карнобат и ПП ГЕРБ – Карнобат във Фейсбук продължават да стоят агитационни материали от октомври 2019г. На БСП-Карнобат предизборния плакат, с кандидатите за общински съветници, а на ГЕРБ гордо се мъдри №43 с отметка.

Поне откъм публикации в ПП ГЕРБ –Карнобат са по – по актуални. Последната им активност в мрежата е от 24 януари, когато е качено изказването на депутата Марков в парламента: „БСП иска пир по време на чума“.

Столетницата в Карнобат е била последно активна на 17 декември. Тогава са постнали връзка към цялото интервю с Теодор Ченешев, относно обстановката в ОбС-Карнобат.

ГЕРБ обаче убива откъм последователи столетницата в Карнобат. 2275 потребители следят профила на хората на Бойко Борисов в социалната мрежа. При БСП те са едва 635.

Виж още

Още новини

Вашият коментар