Гласът

Вега тест вече и в Карнобат

Елена Ганева ви предлага биоенергиен тест за поносимост на вашия организъм към различни видове храни! Лесно и без гладуване ще се разделите с излишните килограми и токсини. Вега тест е бърз и надежден начин да разберете към кои храни имате непоносимост. Той е безболезнен и безопасен. Резултатът е готов веднага.

Седнали удобно на стол, в едната си ръка държите метален накрайник, а акупунктурна точка на палеца на другата ръка се притиска с друг метален писец. Двата накрайника са свързани с апарат, който отчита резултата. С Вега тест се изследва поносимостта организма към много плодове и зеленчуци, подправки, ядки и семена, подсладители и сладкиши, млечни продукти, зърнени и бобови храни, животински продукти, различни видове брашна, ориз, захар, риба, както и алкохол, кафе, чай, бира и други.

Важно е да знаете, че ако приемате дори и най-полезната храна или добавка, може да се окаже неподходяща за вас. Получавате пълна и изчерпателна информация към кои храни Вашето тяло е толерантно и разгражда добре. Вега тест е добре да се прави веднъж на 5 месеца, за постигане на оптимални резултати.

Цената на вега тест е 35лв. За записване на час: 0883413953

Виж още

Още новини

Вашият коментар