Гласът

За броени часове карнобатските полицаи разкриха кражба

За броени часове служителите от РУ на МВР в Карнобат разкриха кражба и върнаха на карнобатлийка открадната й чанта. За инцидента ни разказа потърпевшата жена, чиято чанта е била открадната на 12 октомври по обяд. Прибирайки се от работа, на входната врата пред блока, докато отключва, жената чувства присъствие зад гърба си. Докато се обърне да погледне, усеща как някой дърпа силно от рамото й дамската чанта, дръжките се късат и хуква с нея. Шокът е голям за г-жа Д. Иванова. Разказва, че веднага със съпруга си отиват до полицейското управление в Карнобат. „Служителите ни посрещнаха любезно. Обясних им какво се е случило, дадох показания и се прибрахме“, си спомня г-жа Иванова. Само няколко часа след инцидента в дома й идват служители от полицията, които й връщат открадната чантата. В нея всичко е непокътнато.

„Не мога да опиша с думи  вълнението, което изпитах, когато видях чантата си и разбрах, че всичко е вътре. Поисках от полицаите да ми кажат имената си, за да знам кой ми е помогнал. Казаха ми, че по случая е работил екип от полицейски служители.

Благодаря за доблестта и честта на служителите в Полицейското управление в Карнобат. Възхищавам се на техния професионализъм, който не винаги ние, гражданите оценяваме. Те заслужават по всяко време нашата признателност, нашата благодарност и уважение, защото винаги са на пост, готови да помогнат и съдействат.

Приемете моята искрена благодарност. Бъдете здрави и нека Бог ви закриля.

Благодарност изказвам  и на д-р Николова д-р Мерсинков, които ми помогнаха да преодолея  шока, в който бях изпаднала след инцидента.

Сърдечно благодаря на всички“, казва г-жа Д.Иванова.

Виж още

Още новини

Вашият коментар