Карнобат

Карнобатска шестокласничка първа на областна олимпиада по География и икономика  

На провелата се областна олимпиада по География и икономика в гр. Бургас, шестокласничката Микаела Видева / 6“в“ клас/ от СУ „Св.св. Кирил и Методий” гр. Карнобат, за втора поредна година успешно се пребори с конкуренцията от отлично подготвени и мотивирани участници, като успя да се класира на първо място в своята възрастова група ,спечелвайки 182 от общо 200 точки .

„Знанието е съкровище, което ще последва своя собственик навсякъде “  гласи  една китайска поговорка Водейки се от тази максима, за пореден път,Микаела доказа , че усърдието, остоянството и упоритостта  рано или късно се възнаграждават.

Шестокласничката търси и открива нови хоризонти пред себе си и със своя принос носи удоволствие и гордост на семейството си и на всички нас. Нейният труд и успехи допринасят не само за нейната личностна изява, но и за цялостната изява на  нейното училище и град Карнобат.

Поздравяваме Микаела за проявения дух и характер, пожелаваме и да ги пази винаги в себе си и да продължава с победите в предстоящите състезания и олимпиади !

Виж още

Още новини

Вашият коментар