Карнобат

Карнобатски интерактори участваха в Асамблеята на интеракт клубовете

На 9 октомври в град Казанлък се проведе едно от най-значимите събития в живота на голямото Ротари семейство, а именно Асамблеята на интеракт клубовете. Карнобатският клуб беше представен от интеракторите Елиф, Петко, Марина и Петър. В приятния съботен ден те имаха удоволствието да се заредят с много емоции и вдъхновение за нови инициативи.

Събитието беше официално открито от Борислав Къдреков, дистрикт гуверньор за 2021-2022 г. Той беше силно впечатлен от срещата си с момичетата и момчетата от Интеракт – Карнобат и лично им отправи покана за участие в Асамблеята. Поздравления отправиха и от Ротари клубовете в Казанлък и Бургас.

Асамблеята протече в две пленарни сесии, в които акцентът беше поставен върху мотивацията да сме част от Ротари и организирането на събития.

Имаше и ролеви игри, в които нашите интерактори участваха активно в изработването на проекти.

Много вълнуващо беше споделянето на добри практики в интеракт клубовете в Златоград, Севлиево, Карнобат и Бургас. Многобройните инициативи на Интеракт клуб Карнобат бяха презентирани от Елиф. Тя впечатли всички участници в асамблеята с атрактивното представяне на събитията от изминалата година, в които специално внимание е отделено на хората от всички социални групи.

Участието на Елиф, Петко, Марина и Петър в Асамблеята беше изключително ползотворно и мотивиращо. Не на последно място е признание за дейността през изминалата година на Интеракт – Карнобат, който е един от най-активните клубове в България.

Виж още

Още новини

Вашият коментар