Карнобат

Обновени са всички жп постове

Извършено е пълно архитектурно обновяване на всичките Постове от 1 до 6 в гаровия комплекс в Карнобат. Направени са нови настилки, замазки, мазилки, сменена е  дограмата. Извършени са бояджийски работи, хидроизолации по покрива, топлоизолация, както и частично функционално преустройство на помещенията в тях. Също така и подмяна на електроинсталацията, водоснабдителната и канализационната система.

Различното от всички постове е пристройката изпълнена в Пост 6. За осигуряването на по-добри битови условия на персонала, в Пост 6 е изградена пристройка към основното помещение. В него са разположени санитарен възел и преддверие, пред което има ново бетонно стълбище с три стъпала. Конструкцията на пристройката е изцяло монолитна от стоманобетон.

При гаров комплекс Карнобат се вижда съществен прогрес в напредъка на строителството.Това съобщават от  фирмите „Билдникс“ ООД и „Билдинг Комфорт“ EООД, които участват в обединение „Железопътна инфраструктура Карнобат“ ДЗЗД, изпълнител на реконструкцията на жп гарата. Продължава работа по реконструкцията и модернизацията на Приемно здание на жп гара Карнобат.

Гарата в Карнобат не е ремонтирана, откакто е построена през 1986 година. Гара Карнобат е единствената жп връзка между Югоизточна и Североизточна България. Тя е четвъртият по големина железопътен възел в страната и е част от жп линията Пловдив – Бургас.

http://www.bildnix.com/

Виж още

Още новини

Вашият коментар