Карнобат

Община Карнобат въвежда допълнителни мерки, с цел предотвратяване разпространението на COVID – 19

Преустановява се организацията и провеждането на Балкански фестивал на изкуствата – Карнобат, както и Турнира по борба, в памет на Атанас Комшев. Празникът на Карнобат – 26 септември ще се организира и проведе при стриктно спазване и контрол на всички противоепидемичните мерки.

На проведеното днес заседание на Общински кризисен щаб бяха взети допълнителни мерки, с цел предотвратяване разпространението на  COVID – 19 на територията на община Карнобат. Те са в сила за периода на удължената извънредна епидемична обстановка на територията на Република България от 01 септември до 30 септември 2020 г.

Със заповед на кмета на общината Георги Димитров от днес, 2 септември не се разрешават посещенията в пенсионерски клубове, находящи се на територията на община Карнобат.

Преустановява се организацията и провеждането на Балкански фестивал на изкуствата – Карнобат, както и турнира по борба, в памет на Атанас Комшев.

Празникът на Карнобат – 26 септември ще се организира и проведе при стриктно спазване и контрол на всички противоепидемичните мерки, включително и въведените със заповеди на министъра на здравеопазването, съобразно указанията на министрите, съгласно функционалната им компетентност и издадените от Кмета на община Карнобат заповеди за въвеждане на противоепидемични мерки. По време на провеждане на Празника на Карнобат се забранява търговията на открито, както и поставянето и функционирането на маси, сергии, щандове, атракционни обекти, включително и детски атракционни съоръжения – колички, въртележки, батути, люлки, акумулаторни играчки и др.

Виж още

Още новини

Вашият коментар