Карнобат

Общинските съветници от ГЕРБ-Карнобат подновяват провеждането на приемни дни

Общинските съветници от ГЕРБ възобновяват редовните си приемни дни в община Карнобат след прекъсване във връзка със ситуацията с Ковид-19 в страната. В рамките им те ще подкрепят и стартиралата инициатива на партията в областта и ще разясняват информация за актуални финансови мерки и механизми по сектори, свързани с преодоляването на последствията от Ковид-19.
На 3 юли (петък) приемен ден в офиса на партията в Карнобат (бул. „България“ №13, ет.2″) срещи с гражданите организира Антоанета Стоянова. Тя е член на няколко комисии в ОбС-Карнобат: Образование, наука, работа с децата ,спорт, туризъм, здравеопазване и социални дейности; Икономическа и инвестиционна политика, бюджет, финанси, инфраструктура, европейски и национални програми. Приемният ден ще бъде от 11:00 ч. до 12:00 ч. в офиса на партията.
Антоанета Пенева ще проведе открита приемна на 10 юли (петък) от 11.30 до 13.30 ч., тя е член на две комисии: тази по Благоустрояване, комунална дейност, транспорт, екология, селско и горско стопанство и Законност и обществен ред.


Колегата й Христо Георгиев ще отговаря на въпроси на гражданите на Карнобат на 14 юли (вторник) от 17.00 ч. до 18.00 ч. Общинският съветник участва в Комисията по противодействие на корупцията, предотвратяване и установяване на конфликт на интереси и в тази по Общинска собственост и устройство на територията.

Виж още

Още новини

Вашият коментар