Карнобат

Общинският съветник Антоанета Пенева с приемна утре

Антоанета Пенева, общински съветник от ГЕРБ-Карнобат ще проведе открита приемна на 10 юли (петък) от 11.30 до 13.30 ч. в офиса на партията в Карнобат (бул. „България“ №13, ет.2″). Г-жа Пенева е член на две комисии в Общински съвет: тази по Благоустрояване, комунална дейност, транспорт, екология, селско и горско стопанство и Законност и обществен ред.

Антоанета Пенева

Колегата й Христо Георгиев ще отговаря на въпроси на гражданите на Карнобат на 14 юли (вторник) от 17.00 ч. до 18.00 ч. Общинският съветник участва в Комисията по противодействие на корупцията, предотвратяване и установяване на конфликт на интереси и в тази по Общинска собственост и устройство на територията.

Общинските съветници от ГЕРБ възобновиха  на 3 юли редовните си приемни дни в община Карнобат след прекъсване във връзка със ситуацията с Ковид-19 в страната. В рамките им те ще подкрепят и стартиралата инициатива на партията в областта и ще разясняват информация за актуални финансови мерки и механизми по сектори, свързани с преодоляването на последствията от Ковид-19.

Виж още

Още новини

Вашият коментар