Карнобат

Поредни отлични резултати за СУ „Св.св.Кирил и Методий“

Ученици от СУ „Св. св. Кирил и Методий“ взеха участие в онлайн състезанието „Силата на Знанието“ по обществени и природни науки, възрастова група – 9 до 13 години, организирано от ОУ “Елин Пелин“, гр.Бургас. Високите резултати, които постигнаха участниците от СУ „Св. св. Кирил и Методий“ съвпаднаха с майските празници, свързани с нашите просветители Светите братя Кирил и Методий – 11 май и Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост – 24 май.
Въпреки трудните условия за подготовка и малко нестандартната форма за състезание, те показаха, че техните знания са на изключително високо ниво. Демонстрираха, че с придобитите умения и със силата на собствените си способности е възможно да реализират отлични резултати и да застанат в челните редици на класацията. Със завидна лекота изместиха свои връстници от други успешни училища, участвали в конкурса.
„С такива високи постижения можем да вдигнем гордо глава и да се чувстваме удовлетворени от постигнатите отлични успехи на нашите възпитаници“, споделят от училището и публикуват техните имена:
1. Димитър Митев от 3 в клас – 59 точки и 2 място в областта
2. Божидара Енева от 3 в клас- 36 точки
3. Бранимир Стоилов от 4 б клас- 56 точки
4. Кадер Раиф- от 4 в клас- 55 точки
5. Тоди Червенков от 4 в клас – 51 точки
6. Маргарита Апостолова от 4 в клас- 50 точки
7. Камелия Минева от 4 в клас- 47 точки
8. Мартин Димитров от 4 в клас – 36 точки
9. Божидара Атанасова от 4 в клас- 53 точки
10. Димитър Блецов от 4 в клас- 56 точки
11. Димитър Ташев от 6 клас- 38 точки
Благодарим на учениците и техните учители за достойното представяне !

Виж още

Още новини

Вашият коментар