Карнобат

СЕ Борднетце България с дарение за ЦСРИ „Св. Анна“

За поредна година СЕ Борднетце България ЕООД, клон Карнобат, се обърна към ЦСРИ „Св. Анна” с желанието  да подпомогне Центъра с необходими за дейностите пособия. За извършване двигателна рехабилитация на деца с трайни и временни затруднения в движенията на ръката, ЦСРИ  не разполагаше  с  уред за раздвижване на раменна става.   СЕ Борднетце България ЕООД, клон Карнобат, закупи  рехабилитационния уред и от него вече ще могат да се възползват нуждаещите се деца.

В стремежа си да предоставя все по-качествени услуги, ЦСРИ  непрекъснато увеличава материалната си база откъм дидактични материали. Мястото  за съхранението им се оказва недостатъчно и за целта СЕ Борднетце България ЕООД, клон Карнобат  дари необходимото ни ново обзавеждане.

„Сърдечни благодарности към ръководството на СЕ Борднетце България ЕООД, клон Карнобат, за благородната инициатива! Заредени с вярата, че с приятели до себе си е по-лесно, продължаваме да помагаме на децата и техните семейства. Защото сме сигурни, че ако промениш към по-добро един живот, е все едно да промениш към по-добро целия свят“, категорични са от центъра и добавят:„Добро” не е само една обикновена дума, доброто е избор, а „добро дело” е съвкупност от действия, доказващи, че за добротворството няма определено време или повод.

Виж още

Още новини

Вашият коментар