Карнобат

СУ „Св. св. Кирил и Методий“ е част от програма„Иновативни и предприемчиви училища“

Новата учебна година в СУ „ Св. Св. Кирил и Методий“ стартира с модерна платформа за смесено обучение и богат набор ресурси по предприемачество, разработени от Джуниър Ачийвмънт България.  Училището вече е част от партньорската програма „Иновативни и предприемчиви училища“.

Всички ученици от предприемаческия профил в училището имат безплатен достъп до платформата на JA Worldwide – Learning Management System (LMS), в която ще могат да намерят всички  учебни програми и учебни материали за задължителните и избирателните модули по профилиращия предмет „Предприемачество“ за втори гимназиален етап. Програмата предлага практично и иновативно образователно съдържание по предприемачество, финансова грамотност и уменията за успех на 21век, които довеждат най-новите тенденции в света на икономиката, работата и предприемачеството до ученици и гарантират израстването им като инициативни, отговорни и правещи хора.

LMS-платформата на Джуниър Ачийвмънт България е иновативен инструмент за управление на знанията, който гарантира предприемчивост, гъвкавост и използване на дигитални ресурси в образователния процес, включително и бързо и адаптивно „превключване“ към различни форми на обучение (присъствено, смесено, дистанционно). Предлага дигитализирано учебно съдържание, позволява достъп до учебно съдържание през цялата учебна година за всички ученици и преподаватели, интерактивни и разнообразни ресурси.

Виж още

Още новини

Вашият коментар