Карнобат

СУ „Св. св.Кирил и Методий“ се включи в Менторски Уебинар

Ученици от СУ „Св. св. Кирил и Методий“, с профил предприемачество се включиха в Менторски Уебинар чрез платформата Microsoft Teams. Той е част от #YouthEmpowered, проведен от Джуниър България в рамките на Световната седмица на предприемачеството.
Менторът на уебинара, Рафет Моллов-Ръководител Локални ключови клиенти, е част от екипа на Кока Кола ХБК България и сподели с учениците богат опит, свързан с бъдещото им кариерно развитие.
Възможността за обратна връзка мотивира учениците да задават въпроси и да получат отговори на това, което ги вълнува. Менторът им даде ценни съвети за това как да идентифицират своите силни и слаби страни, как да се насочат към конкретна сфера на работа или образование, как да използват своите интереси, за да изградят своята кариера и какви умения за работа са необходими, за да преуспеят.
Мисията на Джуниър България е „От предприемчиви хора към щастлива нация“. Образователната философия на организацията се базира на методите на учене чрез правене и смесено обучение (blended learning) с използване на дигитализирано интерактивно съдържание и високи технологии.
Бизнес моделът на организацията се отличава с тясно сътрудничество с бизнеса и хората от практиката, които участват в създаването и предоставянето на образователно съдържание, обучение и услуги, както и в разработването на политики в областта на образованието по предприемачество.

Виж още

Още новини

Вашият коментар