Карнобат

В Карнобат се проведе работно съвещание на огнеборците от областта

В новата сграда на пожарната в Карнобат шефовете на районните служби от област Бургас проведоха редовното си месечно съвещание. То бе ръководено от директора на Областната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” в Бургас комисар Васил Василев.

„Днес сме тук по предложение на  гл. инспектор Димитър Грозев, във връзка завършването на сградата. Оборудването е доставено на близо 95-96 процента. Тя вече функционира. Целта е колегите да се запознаят с условията тук. Не е изключено, при голям пожар да се наложи да идват тук противопожарни автомобили от съседни служби на помощ. Все пак тук се намира една от нефтените бази на „Лукойл”, една от възловите ЖП гари в страната, пътни съоръжения. Колегите тук обслужват и община Сунгурларе.

Хубаво е, че колегите ще видят една модерна и съвременна сграда, предлагаща най-оптимални и благоприятни условия за работа на огнеборците. Трябва да отбележа, че тя нямаше да е факт, ако не бе Димитър Грозев, който даде всичко от себе си, за да се построи и оборудва тази нова придобивка” каза комисар Василев.

Виж още

Още новини

Вашият коментар