Карнобат

Веселин Калев положи клетва като общински съветник

Двадесет и четвъртото заседание на Общински съвет Карнобат се проведе онлайн.  На него единодушно съветниците гласуваха всички 19 докладни записки, включени в дневния ред. В Общински съвет Карнобат, след предсрочното освобождаване на място, от МК“ Алтернатива за българско възраждане“/АБВ и ОБТ Български лейбъристи /влиза Веселин Калев. Той положи клетва като общински съветник по време на заседанието и бе  избран за член на Постоянните комисии по “Образование, наука, работа с децата, спорт, туризъм, здравеопазване и социални  дейности“ и „Благоустрояване, комунална дейност, транспорт, екология, селско и горско стопанство“.

За  председател на комисията по “Образование, наука, работа с децата, спорт, туризъм, здравеопазване и социални  дейности“ бе избран общинският съветник Драгомир Чолаков.

Росица Христова

Заседанието започна с минута мълчание в памет на общинския съветник Росица Панайотова- Христова, зам.-директор в СУ“Св.св.Кирил и Методий“,  която ни напусна на 15 януари.  За колегите и приятелите винаги ще остане жив споменът за една изключителна жена, отдадена на семейството и своята професия. За нея учителската професия не бе даденост,  а призвание. Работата в полза на обществото бе кауза, която отстояваше с решителност и изключителна  компетентност, а да работи за образованието в община Карнобат бе нейна мисия и задача. Нейната усмивка, добрината й и безценните уроци караха учениците да  я  обичат от сърце, а колегите я уважаваха и ценяха нейните съвети.

Виж още

Още новини

Вашият коментар