Култура

АРТ КЪЩА „КУКЛИТЕ“ обявява КОНКУРС „МОЯТ АНГЕЛ“

Фейсбук конкурс за рисунка, писмо, есе, скулптура…С настъпването на пролетта и новата духовна година, Арт къща „Куклите“ обявява традиционния си конкурс „Виж моя ангел“. Той се провеждаше в навечерието на Рождество Христово, но тази година организаторите са решили да го обявят сега – преди Великден – Възкресението на Спасителя Исус Христос.

Конкурсът ще се провежда в страницата на Арт къща „Куклите“ във фейсбук – всяко дете може да участва, като публикува на стената ни своята творба: изработено от подръчни материали ангелче, рисунка на ангел, писмо до своя ангел-хранител, стихотворение или есе по темата.

„Сега, когато всички сме под карантина и прекарваме повече време у дома, имаме възможност да си поговорим с ангелите, да им напишем своите молитви, посветим стихотворение, напишем писмо или, или изработим фигурка. Призоваваме да ви помогнат за участието в конкурса – вашите родители, учители, близки, като си поговорите за ангелите, обмислите какво е вашето съкровено желание и ги помолите да го изпълнят.

Няма по-чиста енергия от тази на децата!
Нека те станат посланици на общочовешката ни МОЛИТВА за преодоляване на епидемията! Нека се свържат с ангелите и с Бог чрез своите молитви за здраве, осъзнатост, мир, доброта и обич между хората!“, казват от Арт-къщо „Куклите“.

Когато публикувате своята творба, напишете: Трите си имена, населеното място, кой клас сте, от кое училище.

Арт-къща „Куклите“ ще даде своите награди, след като жури оцени творбите ви – по възрастови групи. Наградата на ЗРИТЕЛИТЕ ще се оформи, в зависимост от това, кое ангелче/писмо/рисунка – е събрало най-много лайкове под публикацията си във фейсбук страницата на Арт къща „Куклите“.

„ОЧАКВАМЕ С ТРЕПЕТ ВАШИТЕ ТВОРБИ до 22-ри април 2020 година!“

Виж още

Още новини

Вашият коментар