Култура

Да подкрепим Владимир и неговия разказ в конкурса на Общество „Димчо Дебелянов“

Да подкрепим един млад и талантлив творец от Карнобат – Владимир Илиев! С разказа си „Сватбите на мъжката черница“ той участва в Шестото издание на литературния конкурс за връчване на Националната литературна награда „Георги Черняков“ – 2020 на Общество на литературния кабинет „Димчо Дебелянов“ (София) . За да прочетете разказа и изразите своята подкрепа е нужно да влезете на страницата на Общество „Димчо Дебелянов“ във Фейсбук, да намерите разказа на Владимир Илиев – Проза за конкурса „Георги Черняков“ -“ Сватбите на мъжката черница“ и да го харесате! facebook.com/dim.debelianov.society/

Гласувайте сега, защото на 21 октомври ще бъде излъчен фейсбук победител.

Впоследствие жури ще излъчи призьорите по жанрове и ще определи наградите, които традиционно се връчват в периода 2-4 декември в Националния студентски дом – София.

Владимир Илиев е роден на 18 февруари 1999 г. в град Карнобат. В момента е студент в Софийския университет. За себе си Владимир разказва: “Трети курс съм, специалност българска филология. Минало в плетена торба/ Когато гробарят заваля/“ спечелих първо място в Националния студентски конкурс ,, Георги Черняков“ 2019 г. Сред другите важни мои постижения считам първо място в Международния конкурс ,,Изкуство против дрогата“ 2019 година с разказа ,,Къща за ангели( Любовта е недъгав агнец)“. Имам и първо място в националния литературен конкурс ,,Душата на един извор“ 2018г. в първа възрастова група с разказа ,,Магда прощава на Господ ( Орелът Василчо), както и първо място в конкурса ,,Бодлите на таралежите“ 2017 г. на фондация ,,Братя Мормареви“ с разказа Десет кила свинско и трюфели (Аз плодът). Лауреат съм и на конкурса ,,Петя Дубарова“ 2018 с разказа ,,Игла номер 2 (Три етажа валс)““.

Виж още

Още новини

Вашият коментар