Култура

Награди за СУ“Св.св. Кирил и Методий“ от Коледен конкурс за есе

Днес бяха обявени  резултатите от Коледния конкурс за есе, организиран от школа „БЕЛ“. В него се включиха ученици от цялата страна, а целта е да се развиват  творческите умения за писане на учениците. В конкурса, на трето място е класирана шестокласничката Симона Нейкова, от СУ „Св. св. Кирил и Методий“, гр. Карнобат.

 С ГРАМОТИ са отличени и други трима възпитаници на учебното заведение: Маргарита Апостолова, 6. клас, Габриела Атанасова, 6. клас, и Ева-Уафа Ф. 6. клас.

СПЕЦИАЛНА НАГРАДА ЗА РАЗВИТИЕ И ПРИНОС в творческото писане на учениците се връчва на г-жа Златка  Брайчева, преподавател по БЕЛ в СУ „Св. св. Кирил и Методий“, гр. Карнобат, чиито ученици са проявили завиден ентусиазъм и умения за писане на есе.

„Скъпи участници и ръководители, безкрайно щастливи сме, че прегърнахте идеята ни за развиване на творческите умения за писане на учениците. Изключително впечатлени сме от стойностните текстове, изпратени от малки и от големи ученици, демонстриращи своя талант, знания за света и способности за създаване на есе. Надяваме се, че ще превърнем всичко това в традиция и няма да спрем да търсим поводи, които ще дадат възможност за изява на учениците. Бъдете здрави и щастливи! Весели и усмихнати празнични дни!“, Школа „БЕЛ“

Виж още

Още новини

Вашият коментар