Култура

След броени часове откриват изложбата „Диви обитатели“

Изложбата, посветената на Деня на Земята, който отбелязваме днес,  ще бъде открита в 15 часа. Върху 12 пана се представят 24 фотоса на Борис Белчев – един от най-младите фотографи, посланици на любовта към дивата природа и нейните обитатели. Паната са монтирани в Зоокъта в Градски парк Карнобат. В момента тече трескава подготовка за откриването.

Пред всички посетители се открива уникалната възможност, докато се разхождат из къта, да се насладят и на уникалните фотографии. Изложбата е част от проявите, свързани със  100 годишнината от създаването на Музея в Карнобат.

Изложбата „Диви обитатели“ се организира от община Карнобат и Исторически музей Карнобат. Авторът на фотографиите Борис Белчев е роден в град Плевен. Интересът му към птиците и дивите животни е от ранна детска възраст. Това увлечение се превръща в професия, а последствие прераства в изкуство.

През 2016г. стартира първите фотографски открития в Литва, от които има и вече три функциониращи. От 2017г. организира изложби с благотворителна цел. 

Виж още

Още новини

Вашият коментар