Култура

Стартира национален конкурс „Аз, Ти, Ние – заедно срещу Ковид 19“

РИОСВ-Бургас, Община Бургас и Народно читалище „Христо Ботев“ организират национален конкурс „Аз, Ти, Ние – заедно срещу Ковид 19“. Предизвикателството е към ученици от 1 до 12 клас, да покажат своето отношение, мисли и действия в рисунки и приложни творби по темата.

Условия: В конкурса могат да участват всички творци на възраст от 7 до 18 години от цялата страна. Рисунките да бъдат на картон с размери 35:50 см (без паспарту) и материали по избор на участника.Приложните творби да бъдат изработени с екологични материали по избор на участниците. На гърба на всяка творба да се изпише: трите имена на участника, възраст, населено място, училище или извънучилищно звено/школа; телефон и e-mail за контакт на ръководителя/учителя, родителя; прикачена Декларация за личните данни по образец.

Всички творби ще бъдат част от предстоящата пътуваща изложба към конкурса. Краен срок за изпращане на творбите: 13 март 2021 година на адрес: РИОСВ-Бургас, гр. Бургас-8000, к-с „Лазур“, ул. „Перущица“ 67, ет. 1, тел. за връзка 0885 550 423 или гр. Бургас, 8002 кв.”Победа”, ул.”Кубрат” № 7 Получател: Народно читалище ”Христо Ботев 1937” – Бургас.Контакти: [email protected], телефон за връзка: 0893049100, 089 5506280 и в страницата на ЛФ ”Фантазия” – www.facebook.com/ЛФ-Фантазия-към-НЧ-ХрБотев-1937-Бургас

Обявяване и награждаване на победителите:

– Спечелилите първо, второ и трето място в конкурса ще бъдат обявени на сайта на РИОСВ – Бургас.

– С победителите организаторите щесе свържат лично, за да им връчат наградите.

– Най-добрите творби ще бъдат публикувани в сайта на РИОСВ – Бургас и фейсбук страницата ни.

За контакт:Албена Василеваe-mail: [email protected]

Виж още

Още новини

Вашият коментар