Пътеводител

Интеракт и Ротари клуб направиха 15 септември още по-незабравим

За трета поредна година Интеракт, със съдействието на Ротари клуб внесоха емоции в класните стаи на всички първокласници. Те направиха 15-ти септември още по- незабравим. Младежите с трепет посетиха училищата в града – СУ „Св.св. Кирил и Методий“, СУ „Христо Ботев“, ОУ „Христо Смирненски“ и ОУ „П.Р. Славейков“. За първия учебен ден интеракторите лично подариха на малчуганите цветни моливи с пожелание за успешна учебна година. Те бяха посрещнати от децата с радостни лица и въодушевление от милия жест.
Срещите с първокласниците вдъхновяват младите ентусиасти за нови каузи в полза на обществото и бъдещето на града. Те споделят, че най-вълнуващи са инициативите, свързани с децата, заради получените искрени усмивки и блестящите детски очи. Интеракторите си тръгнаха от училищните стаи удовлетворени, изпълнени с но-ви сили и идеи за бъдещи проекти.
Интеракт и Ротари клуб Карнобат пожелават на всички ученици и учители ползотворна нова учебна година, изпълнена със здраве, знания, хубави емоции и хиляди усмивки.

Виж още

Още новини

Вашият коментар