Пътеводител

Община Карнобат, Ротари клуб и Интеракт с вълнуващ празник за Великден

Великденският празник за най-малките се организира за втора по ред година. Към инициативата, която се роди по идея на младежите от Интеракт клуб Карнобат и която бе подпомогната през миналата година от Ротари клуб Карнобат, сега се присъедини и община Карнобат. Водени от желанието да подарят незабравими емоции на децата, организаторите сътвориха чуден празник в Градския парк на 23 април. Те направиха Великден още по-очакван и емоционален.

тРотари

Поздравления за интеракторите, които не щадиха сили и енергия и забавляваха от сърце малчуганите. Те се превъплътиха в ролите на Великденски зайчета и умело водиха малки и големи през безброй при-ключения и игри. За пореден път младежите от Интеракт показаха, че са призвани да работят за обществото и да носят добро.


Празникът започна с щуро преследване и търсене на скритите великденски съкровища – шоколадови зайци и яйца. Съпровождан бе от много песни и танци. В обособените кътове децата можеха да рисуват на асфалт, да боядисват яйца… С усмивка и фантазия момичетата от Интеракт рисуваха с боички детските личица, което направи още по пъстър празника.
След няколко часа щури приключения, раздадени десетки яйца и шоколадови изкушения всички си тръгнаха доволни и щастливи. И разбира се с обещанието, че догодина Великден ще бъде още по-шарен, забавен и разбира се очакван.
Благодарим на всички, които направиха празника незабравим за децата на Карнобат.

Виж още

Още новини

Вашият коментар