Пътеводител

Рапърът Боби Кинта се завръща с уникалния проект „Аз съм българче“

Боян Ченешев, известен в музикалните среди като BoBi KinTa, е роден в Карнобат, на 31 години. Захваща се с музика преди 8 години. Преди това е бил служител в „ГДО“ – Охрана на съдебната власт в гр. Бургас. Медиите го определят  като: „Полицая, който стана рапър“.

На 31.12.2020г., в 11:00 часа бе премиерата на „Аз съм Българче“. „Това е първата ми песен от 5 години насам“, споделя рапърът.  Верен на тезата си, че младите хора трябва да бъдат смели и да преследват мечтите си, той прави нещо, което заслужава да бъде видяно. Проектът „Аз съм българче“ е нов .прочит на това, всеки Българин гордо да каже „Аз съм Българче“!

„Създадох един проект, един по модерен и съвременен вариант със стихотворението на Иван Вазов. Допълнително към това съм събрал традициите и обичаите на България, съхранявани от векове и до днес. Тази песен е създадена, с цел да ни припомни за Българските обичаи и традиции! Да не забравяме кои сме и че сме велик народ, с велика история!“, категоричен е BoBi KinTa.  

Песента и видеото към нея са направени от сърце и душа, за сърце и душа, както казва Боян. Те ще накарат сърцето ви да забие по-силно, да се потопите в българското и да откриете, онази гордост и сила, които са ни  толкова нужни днес, тук и сега.

Виж още

Още новини

Вашият коментар