Пътеводител

Ученици с високи постижения от „Любословие“

Във втори финален кръг на националното състезание по БЕЛ „Любословие“ учениците от прогимназиален етап на  ОУ“Христо Смирненски“ са постигнали отлични резултати.

Деница Красимирова от 7.Б клас е класирана на почетното второ място. Нейният резултат от 47 точки е само с една точка по – нисък от първото място. За седмокласничката това не е първи успех в състезанието, което се организира ежегодно от Сдружението на учителите филолози. За трета поредна година Дени застава с резултатите си на първите места сред връстниците си в надпреварата.

Наталия Христова от 7.В клас е следващата участничката, която е пета по резултат / 44 т./ в класирането за седмокласниците в страната. Само с две точки разлика е Атанас Радев от 7.А клас, който заема седма позиция с 42 точки. Това е отлично постижение за Наталия и Атанас. С много добри резултати са Пламена Дойчева /7.Б/ клас, Петър Крумов / 6.Б/ клас и Симеон Атанасов / 6.Б/ клас.

Поздравления на всички за постигнатите достойни резултати. Второто място на Деница Красимирова е повод за гордост за ОУ“Христо Смирненски“.

Виж още

Още новини

Вашият коментар