Регионът

Кафе „Ловна среща” празнува своя шести рожден ден

Със специално парти Дочка и Тодор Иванови посрещнаха гости и приятели по повод шестия рождения ден на кафе „Ловна среща” в с. Крумово градище. Подготовката за партито започна седмици преди празника. Изборът на дата – 13 юли не е случаен. Дочка Иванова сподели, че това число й носи късмет и щастие.

Кафе „Ловна среща” е любимо място за жителите на селото. Доброто обслужване, приятната обстановка и богатият асортимент привличат хора от региона. През летния сезон кафето, което се намира на центъра, често се посещава от клиенти, решили да пробват специалитетите в менюто. Всички са категорични, че заведението поддържа социалния живот и без него селото няма да бъде същото.

Кафенето, както обича да го нарича собственичката, разцъфтява под нейните всеотдайни грижи. Няма как да минеш и да не забележиш красивата цветна градинка пред заведението, поддържана с много любов. Всичко е аранжирано с усет и внимание към детайлите. Тежките дървени маси и пейки, бордюрът от ръчно аранжирани мидички и стилни мраморни саксии създават усещане за уют и приветливост. Дочка Иванова с топлина и внимание обслужва клиентите си. За всеки има усмивка и добра дума. Всяка година тя изненадва клиентите с разнообразни идеи. Споделя, че обича да експериментира и желае в менюто на заведението да има все нови неща.

На 13 юли, празникът започна още рано сутринта. Дочка Иванова посрещна клиентите с бонбони и сладки. Красивата украса привлече жителите на селото. Те с радост минаваха покрай заведението и отправяха поздрави за рождения ден. Специалното парти започна вечерта. С много настроение гостите на кафето, отпразнуваха шестия рожден ден. Пъстрите балони, отрупаните маси с храна и напитки, топлото посрещане на собствениците, внесоха настроение. Празникът уважиха както жители на селото, така и редовни клиенти от съседни села. Собствениците се бяха постарали да не липсва нищо и имаше пълни блюда с деликатеси по вкуса на всеки. Детски смях огласяше заведението, а гостите се наслаждаваха на приятната обстановка.

Кулминацията на вечерта бе красивата торта с фойерверки. На всички свои приятели собствениците на кафе „Ловна среща“ благодарят за споделените емоции и за подкрепата през годините. Във фейсбук, на страницата на кафето, всеки може да си запази маса, за да прекара приятни часове  – на хубаво място, в уютна обстановка, далеч от шума на града.

Виж още

Още новини

Вашият коментар