Регионът

В с.Крушево празнуват Международния ден на възрастните хора

Празникът се организира по инициатива на читалищното настоятелство. Новата беседка в парка, която е притегателен център за млади и стари, събра крушевци около отрупаните маси. Поводът е 1 октомври, а целта да се видят, да се повеселят, да празнуват.

Събралите се крушевци бяха поздравени от председателя на читалищното настоятелство Филип Петров. Той им благодари за доверието, за разбирането и подкрепата. „За мен е голяма чест да бъда с вас, да познавам всеки един от вас“, каза той.“ Поздравявам ви с празника, пожелавам ви здраве, да се събираме още дълги години заедно и да отбелязваме още много празници“. Филип Петров подчерта, че настоятелството ще продължи да търси решение на проблема със сградата на читалището, като целта е тя да бъде ремонтирана. „Ще дадем всичко от себе си, за да възстановим тази красива сграда, да събудим българското в село Крушево, заяви Филип Петров.

Гости на празника са представители на Клуба на глухите „Тишина“. Председателят Веселин Тодоров подари книга за читалищната библиотека.

Празникът продължава с много настроение, приятелски разговори, хубава музика и пожелание за нови срещи.

Виж още

Още новини

Вашият коментар