Спорт

„Апокалипто“ Карнобат се класира за националните финали на Каменица фен купа 2022

„Апокалипто“ Карнобат спечели второ място на престижния регионален турнир на Каменица Фен купа сезон 2022 и се класира за големия финал в Пловдив. Титлата “Звездата на турнира” грабна Даниел Атанасов от карнобатския отбор.

Каменица фен купа-Бургас се проведе на 4 и 5 юни на спортен комплекс „Каменица арена“ в областния град. В него участваха 48 отбора от Сливенска, Ямболска и Бургаска област. Регионални турнири се проведоха в 8 града у нас – София, Пловдив, Варна, Бургас, Благоевград, Русе, Враца и Велико Търново. До финала в Бургас достигнаха „Апокалипто“ Карнобат и отборът на „Фортуна“.

Даниел Атанасов от карнобатския отбор грабна приза “Звездата на турнира”

 „Фортуна“  извоюва трудно победата си над Карнобат с 3 : 1  (след дузпи, 2 : 2 в ред. време). Карнобатският отбор в състав: Даниел Атанасов, Мюмюн Сар, Георги Ненчев, Руси Иванов, Тодор Няголов, Никола Николов, Димитър Стоилов, Росиян Нейков и Мустафа Ибрямов заслужено си извоюва място сред най-добрите и ще е част от големия финал, който ще бъде на 10 и 11 септември в Пловдив, родният град на Каменица.

Официалните партньори на турнира тази година са Българска асоциация мини футбол (БАМФ), спортният бранд на Христо Стоичков H8S и италианският производител на спортни облекла и екипировка Givova. Перфектните предпоставки за страхотен футбол – терен, условия, схема на играта и организация на терен се осигуряват от БАМФ. Националните шампиони на Каменица Фен купа 2022 ще имат изключителната възможност да представят България на Европейското клубно първенство по мини футбол, което ще се проведе в Унгария.

Спортният бранд H8S Hristo Stoitchkov е един от основните партньори на Каменица Фен купа 2022 с игри на терен и страхотни награди от марката на легендарния Христо Стоичков. Италианският спортен бранд Givova екипира отборите на Каменица Фен купа.

Виж още

Още новини

Вашият коментар