ВидеоСпорт

Борците с първа тренировка в ремонтираната зала

В края на миналата седмица карнобатските борци проведоха първата си тренировка в ремонтираната/обновена/ спортна зала „ Атанас Комшев“. От публикацията на треньора Марин Павлов става ясно, че в нея са взели участие малка част от състезателите, като се уточнява, че пълноценните тренировки тепърва започват.

Стартиралите в началото на юли строително – ремонтни дейности включваха ремонт на пода, освежаване на тавани и стени, подмяна на компрометирани елементи в санитарните помещения, полагане на настилка в коридорите и офисите, монтаж на няколко вътрешни врати, на нова входна дограма и др. 

 „Ние, треньорите на СК “ Олимпиец-Атанас Комшев“ гр. Карнобат изказваме нашите благодарности на Кмета на гр. Карнобат г-н Георги Димитров за помощта и съдействието за извършването на този така нужен ремонт. Спортната зала е готова на 90%, като очакваме съдействието на г-н Димитров за дообзавеждане на фитнес-центъра, който ще се използва за силова подготовка, която е неизменна част от подготовката на нашите състезатели.

Пожелаваме на всички настоящи и бъдещи състезатели много здраве, щастие, късмет и успехи, както на спортния тепих, така и извън него. Благодарим, че ВИ има!!!“, добавя треньорът Марин Павлов.

Виж още

Още новини

Вашият коментар