Спорт

Георги Калоянов се разделя с „Карнобат“ скоро: „Виждам доста специалисти“

„За мача – първо, аз се опитах да обясня на момчетата, че най-трудно се играе с такива млади отбори, особено и като не ги познаваме, но явно не успях да ги убедя, че ако подценим мача, ще изпитаме сериозни трудности. С течение на мача явно осъзнаха това и второто полувреме реагираха по-агресивно. Хубавото беше, че бързо върнахме головете.

Запазихме част от момчетата за следващата среща в събота. В нашата група е трудно да се играе в периода сряда-събота. Гледахме да съхраним малко сили и за събота. Ние за гостуванията много трудно се събираме.“, посочи наставникът на „Карнобат“ Георги Калоянов след победата с 3:1 над „Сокол“ /Марково/.

Относно появилите се напоследък остри коментари за представянето на отбора в последните седмици, той добави: „Тези, които критикуват отбора, мога да ги успокоя. Вече е ясно, ако не са го разбрали, след края на сезона няма да съм тук треньор. От сега да се подготвят. Виждам доста специалисти се извъдиха. Целта е да се спаси отбора. От там вече да започват на чисто“.

Източник http://vhmedia.bg/

Виж още

Още новини

Вашият коментар