Спорт

Отлага се контролата на ОФК „Карнобат”

Лошите метеорологични условия са причина срещата да бъде отложена, съобщи президентът на „Карнобат” Теодор Иванов. Тя трябваше да се играе в събота, 8-ми февруари, от 14:00 ч. в Ямбол.

ОФК „Карнобат“  ще играе още две контроли – с „Несебър“ на 12 февруари.

Последната контролна среща на карнобатлии е със Созопол. Двубоят е на 15-и февруари, седмица преди началото на първенството в Трета лига.

На 22-ри ОФК „Карнобат“ ще гостува на „Миньор“ (Раднево), които са седми в класирането.

С един по-малко ще са отборите на Трета лига – Югоизточна група напролет, след намерението ФК „Хасково 1957“ да спре участието си в първенството. Това е официално потвърдено от клуба. Причина за решението са различия във възгледите за бъдещото развитие на футболната школа. Повечето футболисти от тима вече са освободени и са преминали в други клубове. С излизането на хасковския тим съставите в групата са вече 17. Хасковлии бяха девети в подреждането, на 9 позиции пред ОФК  „Карнобат“.

В седмия кръг на есенното първенство карнобатлии загубиха домакинския си мач с  „Хасково 1957“ с 1:2.

Голмайсторите в Югоизточната трета лига са тринадесет. Водач, с 13 попадения Пламен Г.Иванов  от „Загорец“ (Нова Загора), следван от съотборника си Георги Й.Георгиев и Пламен Колев от „Розова долина“ (Казанлък) с  по 11 гола.

Играещият треньор на ОФК „Карнобат“ Георги Калоянов присъства в класацията със своите 8 попадения в противниковите врати.

Виж още

Още новини

Вашият коментар