Спорт

Петима нови в ОФК „Карнобат“ преди мача с „Миньор“

В отбора официално са привлечени Антон Иванов от „Поморие“, Станимир Митев от „Черноморец 1919“ /Бс/, Георги Тузаков от „Странджа Агрокорн“ /Средец/, Стефан Стаматов от „Свети Никола“ /Бс/ и Киро Гърков от „Камено“. попълнения през зимната пауза в отбора на „Карнобат“ са 5. Очаква се поне част от новите имена да бъдат в групата за предстоящата дебютна пролетна среща от шампионата на Югоизточна Трета лига с „Миньор“ /Раднево/, съобщава сайтът  – vhmedia.bg.

Срещата „Миньор“ /Раднево/ – „Карнобат“ е в събота, 22 февруари, от 14:00 ч. Със сигурност мача пропускат контузените Пламен Димитров и Димитър Петров. Под въпрос е Станимир Митев, който е с травма и дори пропусна последната контрола срещу „Созопол“ (1:1).

През пролетта целите пред „Карнобат“ са свързани единствено с оставане в Югоизточната Трета лига. „Очаквам ново лице от отбора и изкачване в класирането, за разлика от есента. Ако променим психиката и манталитета на момчетата, то несъмнено ще останем в групата. Трябва да покажем на младите, че винаги има шанс“, заяви президентът на „Карнобат“ Теодор Иванов.

vhmedia.bg/петима-нови-в-офк-карнобат-преди-мача-с-миньор-258.html?fbclid=IwAR36-VxvbL9wLwpyAdqyW03WF6gszVyNmAkclcBsb8eGwcx9ESb71drXauk

Виж още

Още новини

Вашият коментар