Спорт

Президентът на „Карнобат“ Теодор Иванов:“Отборът ще остане в групата“

„Доказахме, че феновете трябва да са спокойни, съвсем наскоро от 3 поредни гостувания взехме две победи. Аз вече казах, че отборът ще остане в групата, а който не желае да останем, малко ще го разочароваме. Ще играем в тази група догодина “, коментира след загубата с 0:2 от „Черноморец 1919“ /Бс/ президентът на „Карнобат“ Теодор Иванов.

„Съхраним ли този отбор, то през следващата година ни очакват една идея по-добри времена. Вървим напред в игрово отношение, надгражда се, младите влизат и играят със спокойствие и самочувствие, а не както в началото. В положителна посока се движат нещата „Зарядът беше много голям – за нашите младите момчета, че могат да се докажат срещу такъв опитен отбор, да играем равностоен футбол, но прегоряха. По-опитният отбор победи. Иначе, колкото до играта, представихме се според възможностите ни. Ако продължим да играем така, очакват ни добри времена“.

Наставникът на „Карнобат“ Георги Калоянов сподели след срещата :„Има израстване, но младите момчета прегарят, дори в изминалата среща при 0:1 получихме червен картон, с което мача, горе-долу, свърши. Има върху какво да се работи, но най-вече върху психиката. Не може да си позволяваме такова нещо – в 50-та минута да оставаме с човек с по-малко за няма нищо.

Абсолютно във всеки мач ще продължим да излизаме за победа. Това казвам на момчета, че трябва да свикват да играят до последно за трите точки, независимо при какъв резултат. Млад ни е отбора, има такива моменти, които трябва да се преодолеят“.

Виж още

Още новини

Вашият коментар