Спорт

Спират движението по бул.“Москва“ заради Международната колоездачна обиколка

На 31 юли, в часовия диапазон 15:00- 15:30 ще бъде спряно движението на превозни средства по бул.“Москва“. По това време се очаква през Карнобат да преминат участниците в 67-та международна колоездачна обиколка на България.

Ще бъдат блокирани всички излази от уличната мрежа към бул.“Москва“, като за целта ще има патрулиращи екипи на органите на реда.

Стартът на финалния етап ще бъде даден в 14:30 часа от гр. Сливен на 31 юли (петък) . Между 15:00 – 15:30 часа се очаква колоездачите да навлязат в Карнобат и да продължат към финала, който е пред Община Бургас.

Спирането на движението ще създаде временно неудобство за водачите на превозни средства, както и за пешеходците,  за което от община Карнобат поднасят своите извинения.

В 67-та международна колоездачна обиколка на България ще участват 22 отбора, от които 17 са от чужбина. Организатор на проявата е родната федерация по колоездене, с подкрепата на КК „Черноморец“ и Община Бургас.

Веднага след финала пред сградата на Община Бургас, на специално изградена сцена ще се проведе церемонията по награждаване на най-добрите в Обиколката.

Виж още

Още новини

Вашият коментар