Спорт

Трима състезатели на СКБ „Олимпиец-Ат. Комшев“ на крачка от медалите

Момчетата на треньорите Марин Павлов и Здравко Петков бяха на крачка от медалите в Зимния шампионат на държавното лично-отборно първенство за юноши в класическия стил. То се проведе в Бургас на 12 и 13 март, в зала „Бойчо Брънзов“.

Трима състезатели от СКБ „Олимпиец-Ат. Комшев“ гр. Карнобат завоюваха петите места: Асен Демирев – кат. 60кг., Емин Осман – кат. 72кг. и Пламен Стойчев – 130кг.

Исус Янев, който се завърна на тепиха след три годишно прекъсване, се бори в кат.55. Само за две седмици упорити тренировки, той успя да постигне добро класиране, като зае седмото място в категорията.  Милчо Енчев се бори в кат.63кг. и се класира на 14 място, а Александър Костюхин премери сили при 77 килограмовите и завърши 16-ти.

Треньорите коментираха, че „юноши“ е трудна възраст за клуба на този етап. В този шампионат карнобатските състезатели се борят в по – горни категории. „Доволни сме от класирането, като се има предвид, че момчетата се борят в нови категории. Пожелаваме им повече труд в залата и по-високи резултати в състезанията“, казват от треньорския щаб.

Виж още

Още новини

Вашият коментар