Life style

Ефектна термос – бутилка прави консумацията на „Детокс чай Елена Ганева“ още по – приятна

Първата партида от детокс чай Елена Ганева вече е изчерпана. На пазара неговата създателка пуска втора, която идва с ефектна термос – бутилка.


Детокс чаят съдържа специално подбрани билки. Елена Ганева обяснява, че той действа на целия организъм – изчиства токсините, шлаките, черния дроб, кръвта, поддържа кръвната захар в норма, помага на хора с проблеми с холестерола и при нормализиране на чревния тракт. Основните съставки в чай детокс „Елена Ганева“ са: корен от глухарче, джинджифил, листа Мате, Pu erh, зелен чай Сенча, Японски зелен чай Сенча, листа джоджен, бергамот, цвят роза, листа Стевия, артишок, коприва, лимонова трева.
Детокс чай – Елена Ганева има издадено удостоверение за качество и безопасност. Произвежда се от фирма, сертифицирана по IFS food – ver. 6 от SGS – България.

-Елена, много ли са хората, които започват деня си с Детокс чай Елена Ганева?

-Първата партида се изчерпа за изключително кратко време. Много хора от Карнобат и околността ми се довериха и включиха в дневното си меню от чая. Имам клиенти от София, Пловдив… Доволна съм, че много хора вече започват деня си с детокс чай Елена Ганева.

-Лесно ли наложи чая на пазара?

– Не беше трудно да го наложа. Хората в града ме познават и ми имат доверие. Знаят, че не бих ги подвела.

-Колко време отне разработването на формулата, производството, разрешителните?

-Разработването на формулата отне около месец и нещо. Свързах се с фирмата, споделих каква ми е идеята, как искам да подпомогне чаят на клиентите и на мен самата.

-Какви са отзивите, които получаваш от клиентите за комбинацията вега тес и чай?

-Споделят, че се чувстват много свежо, че им помага за проблемите, с които се борят от дълго време. Тези, които се съобразяват с резултатите от Вега теста и пият чай, са щастливи, че свалят бързо излишните килограми. Други определят чая като невероятен и с негова помощ постигат добър жизнен тонус. 

– Какви са основните проблеми, с които пиещите чая са се справили?

– Чувстват се леко, подпомага дейността на чревния тракт. Клиенти, страдащи от  задържане на вода, с подути крака, пият чая, за да се освободят по- бързо от течностите, които задържат. Отзивите са много добри. Фактът, че  хората, които са го пробвали, идват да си вземат нова доза е показателен, че детокс чаят е ефективен.

– Пускаш нова партида чай…Отличава ли се с нещо от предната?

-Новата партида не се отличава от предната.Чаят действа, клиентите са доволни и затова няма причина да бъде променяно съотношението на съставките.

-Как ти хрумна идеята за бутилката, която е страхотно допълнение към чая?

-Идеята за бутилка дойде от мен самата. Сутрин си приготвям чай и тръгвам за работа. Всеки ден ме мъчи един и същи проблем – в какво да го пренеса до работното ми място, за да си го пия там.

Така реших, че трябва да имам красива и удобна бутилка за него. Предполагам, че с този проблем се сблъскват и клиентите ми. Затова поръчах тези красиви и функционални бутилки. Те са термоси, с цедка за чай. Така можем да оставяме билката в чая, докато го пренасяме. Колкото повече се накисва, толкова по – добре. Благодарение на цедката ще си пием само чая, а билката ще остава в термоса.

Също така, на капачката на термоса, има тъч. Като се натисне изписва колко градуса е напитката вътре. Много са сладурски бутилките, няма как да не влюбиш в тях.

-Ти си човек, който непрекъснато има нови предизвикателства пред себе си. Какво предстои?

– В края на септември започвам ново обучение, което отлагам от две години. То ми е голяма тръпка и предизвикателство. Ще загатна само, че обучението е на световно ниво, но засега ще запазя в тайна какво ще е то. Нека е изненада.

Обичам да правя клиента щастлив. Удовлетворена съм, когато от салона хората си тръгват с усмивка и са доволни. Това се случва, когато им правя маникюр, имат процедури за миглопластика, разкрасителни терапии.  Красотата е на момента, носи настроение и самочувствие.  При Вега теста, когато приключи процедурата, когато излязат резултатите, клиентите си тръгват умислени. Това ме натъжава, въпреки че зная, че съм им помогнала по някакъв начин. Направих доста вега тестове, надявам се, да съм помогнала на доста хора. Но някак си не ме грабна тази дейност. Затова  взех решение и се отказах от апарата за вега Тест.

-След толкова споделени мнения от клиенти, как смяташ – коя е успешната формула за здравословен начин на живот?

-Успешна формула ли? Моята формула е моето семейство – съпругът ми, децата и работата ми, която е истинско удоволствие. Семейството ми е моят живот. Според мен, ако всички сме доволни и се радваме на това, което имаме, ще живеем по- добре и по- спокойно.

Спокойният живот -това е здраве.

И, разбира се, може да го комбинирате с Detox TEA-Елена Ганева. За контакт: тел.: 0883413953

Виж още

Още новини

Вашият коментар