Life style

Елена Ганева: „Щастлива съм, че с Вега теста помагам на хората“

Нашумелият през годините Вега тест е вече и в Карнобат. През изминалия месец на процедурата се подложиха клиенти от Карнобат и региона.В Салон за красота „M&E Style“ Елена Ганева посреща клиентите с усмивка. Тя е щастлива от факта, че може да помага на хората. Вега тестът, с който се съобразяват млади и стари, е бърз и надежден начин да разберете към кои храни имате непоносимост. Той е безболезнен и безопасен и при него не се взима кръв, не се използват игли. На вега тест се подлагат хора, които имат наднормено тегло, здравословни проблеми и такива, на които им е любопитно към кои храни тялото им има непоносимост.
С емоция Елена благодари на всички, които през изминалия месец и се довериха и вярват в нея. Тя сподели, че с нетърпение очаква резултатите на клиентите си.Своя час за Вега тест може да заявите на тел.: 0883413953.

 • Елена, на какъв принцип работи Вега тестът?
 • Вега тестът е интересна наука. Той работи на принципа на електропунктурата. Вега тестуването произхожда от електроакупунктурата. Към апарата са свързани метален писец, който се поставя върху определена акупунктурна точка в основата на нокътя на палеца на едната ръка и метален накрайник, който пациентът държи с другата си ръка. Биоенергийният тест „Вега тест“ дава оценка за много храни – плодове, зеленчуци, месо, рибa, варива, алкохол и цигари. Измененията в ел. съпротивлението на акупунктурната точка показва, дали даденият организъм добре разгражда тестваната храна. Тестът се извършва в рамките на около час. Резултатите са готови веднага. Няма никакви противопоказания, никаква опасност за бременни при извършване на теста. След приключване на теста бременната жена получава, освен фиш с резултатите и листовка със списък на храните, съдържащи необходимите витамини, микроелементи, аминокиселини и т.н. Това я улеснява при избора на продукти за нейното хранене. Тестът насочва децата и младите хора към здравословен начин на хранене, с толерираните от организма им храни, без те да изпадат в депресии от различните диети или да стигат до заболявания като булимия, анорексия. Знаем колко тежки и сложни са тези проблеми.
  Спазването на показателите от теста помага да се подобри значително състоянието на хора, страдащи от диабет, подагра, сърдечно-съдови и бъбречни заболявания, на ендокринната система. Друго важно е, че приемането на разрешените храни от теста задължително трябва да се съобрази с характерната за съответното заболяване диета.
 • Какви клиенти идват при теб и на кого изпробва за първи път теста?
 • Аз лично съм първият клиент на апарата. Още след първите десетина дни усетих разликата. Подутият ми корем започна да спада, започнах да изхвърлям излишната вода и се почувствах по- енергично. И така, след месец спазване на указанията на апарата, съм с 6 кг по-малко и вече имам няколко комплимента за леката ми промяна.Няма да лъжа- имам няколко прегрешения, но въпреки всичко успявам.
  Преди да пристъпя към работата с клиенти направих тестове на приятели, за да усъвършенствам изцяло наученото в София. И така, дойде денят, в който започнах и вече един месец тествам клиенти от Карнобат, Бургас, Сливен, Айтос, Сунгурларе и региона. Идват хора отвсякъде, много бързо се разчу новината. Клиентите са от смесен тип – жени, мъже, деца… Да, да вече имам и мъже клиенти. … С маникюра те са рядко. Идват хора с и без проблеми. Тестът не е само с цел отслабване, а и пречистване и по точно здравословен начин на живот. Има жени, които са слаби, но споделят, че фигурата им се дължи на години ограничения и лишения. Идват и просто да сверят часовника, за да знаят коя точно храна да избягват. Други са податливи на пълнеене като мен, обичащи да хапват и след всеки залък в устата им, се лепва по тялото. Родители водят децата си, които за годинките си са с наднормено тегло и в един момент то ще започне да им пречи и вреди.
 • Как се реши да закупиш Вега тест апарат?
 • Идеята ми не е отсега. Тя съществува в моето съзнание от доста време, но все се появяваха някакви пречки. Грижите покрай децата, все ме спираха да я осъществя, защото си давам сметка, че не може 100% от времето ми да е ангажирано в салона. Отдавна следя новостите, във връзка с изследването, проучвам нещата и фирмите предлагащи апарати. Бях намислила, че един ден ще започна и ще отида да закупя апарат от София, от фирма, занимаваща се от 2008 година с това. От фирмата са обучили и оборудвали почти всички центрове и салони, предлагащи услугата, т.е. те са най – добрите.
 • Какво обучение премина?
 • Досега, винаги съм се стремяла да се обучавам при най-добрите. Залагам на качеството, проучвам внимателно, при кого отивам да се обучавам, какво предлага, на какво ниво. Търся най-доброто, а не най-изгодното. Ако не разполагам с нужния финансов ресурс, изчаквам да го набавя, за да се уча от най – добрите. Това не е само за Вега теста, но и за останалите ми дейности.
 • Всяко начинание е трудно, при теб какво беше предизвикателството?
  -Всичко тръгна от момента, в който бях решила да поканя колежка, която да прави тестовете в салона. След дълги разговори и обмисляне, тя прие моето предложение. Уговорихме всичко, имаше записани клиенти, но тя реши да не идва в Карнобат. За миг се сринах и не знаех как да реагирам. Бях излъгала голяма част от хора, които ми гласуваха доверие. Не знаех какво да правя и звъннах на хората, на които разчитам – на мъжа ми и майка ми. Те ме подкрепиха и ми помогнаха в този момент с думите: „Не разбра ли едно нещо- или го правиш сама или не. Не можеш да разчиташ на хората“. И в случая бяха прави. Казаха ми да звънна там, където гледах за апарат и да уговоря всичко, за да не останат хората излъгани. Реших се и звъннах в София, на Мария Бункин, една много любезна и учтива дама. Уговорихме всичко и на 16.02.2021г. потеглихме за София. Там преминах обучение и закупих апарата, оборудване и всичко, което ми трябваше да обособим специално кътче в салона, в което да се прави тест за поносимост и непоносимост към храните.
 • Вече месец предлагаш услугата, има ли клиенти, при които е започнала промяна?
 • Имам отзиви от клиенти за малкия период, в който си направиха тестове и вече има подобрения. Благодарение на теста, клиентка, с редовно подуване на краката, успя да изхвърли излишната вода от организма си и казва, че се чувства добре. Друга клиентка е отслабнала с 3 кг. Моя приятелка е свалила 7кг.
  Обичам красотата, която творя с другите си дейности, но тук помагам на хората здравословно и съм много щастлива и горда от това. Направих затворена група във фейсбук за всички клиенти на теста – казва се „Клиенти на вега тест Карнобат“. Тя е направена с цел мотивация и още нещо. Откакто се занимавам с това, отделям всяка свободна минутка в четене и информиране с цел помощ, както на мен, така и на клиентите. В групата публикувам неща, които научавам – кога и как е правилно да ядем плодове, кога и колко вода трябва да пием, кой са най – важните хранения, които да не пропускаме и т.н. Вечер споделям снимка на вечерята си, за да им покажа, че не са сами в това начинание и че аз се боря заедно с тях.
 • Как би мотивирала клиентите си, които са започнали здравословен начин на живот?
 • Искам да пожелая на всички успех. Щом има желание, има и начин. Щом са стигнали до стола и са поискали услугата, значи има причина и ние ще се борим, за да я поправим. Дори и да прегрешат, да не се отказват, това не е падане, а леко подхлъзване. Знайте, че не сте сами, аз съм с вас и ще ви помагам колкото мога, за да достигнем желаните резултати. Наистина тази дейност ме е грабнала изцяло. Влагам сърцето си в нея.

Виж още

Още новини

Вашият коментар